Digital247
Wordpress Plugin

Bedre Online Synlighed? Her er de bedste WordPress plugins

Sociale medier har efterhånden fået en stor indflydelse på mange ting i vores hverdag, og det samme gælder i den grad for bloggere. Som websiteejer er det vigtigt at man har fokus på at få mest ud af de sociale medier, og det har ledt mig til dette blogindlæg. Jeg vil her gennemgå de WordPress plugins jeg bruger her på bloggen, som kan hjælpe dig med at få flere likes, tweet, plusser og hvad der ellers hører til. 

Social synlighed er ikke kun vigtigt for at gøre opmærksom på sig selv og sit website, samt øge mængden af trafik, men derudover kan det også gavne for SEO og give bedre placeringer på Google. Derfor er det vigtigt at gøre det så nemt for dine besøgende som muligt, at hjælpe dig med mere synlighed på de sociale medier.

Comments evolved for WordPress

Dette plugin giver dine besøgende muligheden for at kommentere på flere forskellige måder. Normalt som man altid kan via WordPress, men også med Facebook og Google+. Dette gør det ekstremt nemt for dine besøgende at kommentere med deres allerede oprettede bruger på de sociale medier, og samtidig giver hver kommentar et opslag på det valgte sociale medie.

Find dette plugin her

Comments evolved for WordPress

OptinSkin

Dette betalte plugin lavet af Glen Allsopp laver en boks i slutningen af hvert blogindlæg, med indhold og design efter hvad du vælger, som kan hjælpe med enten at få email signups til dit nyhedsbrev, eller likes, tweets og +1’er. Det smarte med dette plugin er, at det inkluderer statistikoversigt og splittest muligheder, så du kan finde frem til hvad der virker bedst.

Køb dette plugin her

OptinSkin

Simple Share Buttons Adder

Med Simple Share Buttons Adder kan du få de sociale knapper du vil have, med mulighed for at dele indholdet på siden, enten øverst eller nederst i dine blogindlæg, samt på sider. Du kan opsætte designet præcist som du vil have det, skrive en lokkende tekst, samt udvælge kun de sociale medier du finder brugbare.

Find dette plugin her

Simple Share Buttons Adder

Tweet, Like, Google +1 and Share

Med Tweet, Like, Google +1 and Share giver du dine besøgende mulighed for at give deres sociale støtte til det indhold du udgiver. Knapperne kan du sætte enten øverst, nederst eller begge på dine sider og blogindlæg.

Find dette plugin her

Tweet, Like, Google +1 and Share

WP Social Popup and Get Traffic

Vil man virkelig have opmærksomhed på noget helt specifikt på sit website, fx sociale medier, kan man tilføje en popup som fungerer som et overlay og som først bliver vist efter X sekunder eller sidevisninger. Dette plugin findes allerede, og hedder WP Social Popup and Get Traffic, og er en hel gratis tilføjelse du kan bruge på dit WordPress website.

Find dette plugin her

WP Social Popup and Get Traffic


Hvilke plugins til WordPress er dine foretrukne når det kommer til sociale medier og synlighed?

Læs mere om emnet:

Anton Hoelstad

Mit navn er Anton Hoelstad, og jeg har arbejdet professionelt med online marketing, herunder ikke mindst SEO og Google AdWords siden starten af 2011. Jeg har en kandidatgrad i Økonomisk Markedsføring fra Copenhagen Business School (CBS), og jeg bruger dagligt min viden samt flair for tal og Excel når jeg rådgiver kunder som Google AdWords ekspert og SEO specialist.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification