Digital247
Google Uptime
Google Uptime

Google Uptime lader dig se YouTube videoer sammen med venner og familie

Ny spændende app fra Google kaldet Uptime, lader brugerne chatte i realtid med enhver der ser den samme video på samme tid. Samtidig giver appen også mulighed for at chatte og lave emoji reaktioner, under afspilningen. Vær opmærksom på to ting: 1. Appen er pt. kun tilgængelig for IOS brugere. 2. Den er designet til at fungere klart bedst i vertikal/vandret position.

På mange måder minder Uptime om andre  live-streaming apps som Periscope og Facebook live, men er tydeligvis skabt til langt færre brugere ad gangen – dvs. primært til venner og familie og ikke tusindvis af Followers. Frem for at skulle producere originalt indhold som fx. i Facebook og Instagram, kan man som bruger nøjes med at lade andre deltage i ens video visning.

Uptime er blevet skabt af den såkaldte Area 120 enhed, som blev lanceret for omkring et år siden. Area 120 er en formel betegnelse for Googles berømte 20% proces, som giver medarbejderne 20 procent af deres arbejdstid til at arbejde på sideprojekter, de er passionerede omkring. Enheden er ikke kun beregnet til at udruge disse projekter. Planen er, at de produkter der kommer ud af disse projekter, skal videreføres i selvstændige selskaber ejet af Google. Bortset fra Uptime har Area 120 også udviklet et online planlægnings værktøj for små virksomheder.

 

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er en dansk iværksætter med fokus på digitale medier og digital marketing. Han har været bosat i Mexico City, Mexico siden 2010, hvorfra han sammen med lokale teams skaber nye medier og værdiskabende digitale services til virksomheder i Latinamerika, USA og Danmark. Derudover rådgiver han virksomheder om de aktiviteter, der fører til øget eksponering, flere leads, og et generelt større og mere stabilt salg.

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification