Digital247
Instagram Stories Digital247

Stor Instagram nyhed: Instagram Stories.

Instagram har netop offentliggjort deres nye feature: Instagram Stories. Funktionen ligner Snapchat Stories, næsten til forveksling, og i branchen er der da også mange der er ude og kalde funktionen for det rene genbrug, eller sågar en simpel kopi.

Instagram Stories giver brugerne mulighed for at dele fotos og videoer, samt benytte diverse tegne og tekst værktøjer. Indholdet forsvinder efter 24 timer, og konceptet er således designet til at vise ens followers, hvad man har lavet og hvad man laver, i løbet af en dag (og en nat, hvis man ønsker at dele dette).

Instagram Stories bliver ikke en del af det normale feed, men kommer til at ligge øverst i små cirkler, som vist på billedet:

Instagram Stories digital247

Hvis du ønsker at se en Instagram Story for en af de profiler du følger, så skal du trykke på pågældendes foto, som via en cirkel rundt om fotoet, lyser op i forskellige farver, når vedkommende har postet en ny Story. Man kan ikke kommentere offentligt på en Story, men man kan sende en privat besked til profilen.

Men hvorfor har Instagram ikke opfundet noget helt nyt, frem for at genbruge Snapchats koncept? Ifølge TechCrunch, nævner Instagram CEO Kevin Systrom :”Det handler ikke om hvem der opfandt hvad. Selvfølgelig fortjener Snapchat hele æren for formatet, men i dette tilfælde, handler det om at bruge formatet i en ny sammenhæng. Derfor er der ikke tale om at kopiere Snapchat.”

Vil du vide mere om Instagram Stories og funktionaliteten, så kan du tjekke denne glimrende animerede gennemgang og Guide til Instagram Stories.

 

Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi.

Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor.

Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification