Digital247
snapchat-search

Snapchat giver brugerne adgang til ny søgefunktion

Snapchat lige gjort det meget lettere at finde venner, grupper og udgivere af Discover og Our Stories med en universel søgebar, der altid er tilgængelig i toppen af ​​appen.

Funktionen blev lanceret d. 12 januar for et begrænset antal Android brugere, men er i disse dage ved at blive gjort tilgængelig for alle Android og iOS brugere.

Snap Inc., selskabet bag appen, fortæller, at det nye interface er designet til at optimere hastigheden, så du både kan søge det du leder efter, mens du snapper. Det er måske ikke en tilfældighed, at Snap Inc. i 2016 angiveligt overtog Mobile Search start-up virksomheden Vurb, der på mystisk vis blev afviklet for ganske nyligt. Meget peger på at man har købt teknologien, men droppet brandet bag.

Forbedret søgning er en kæmpe mulighed for brands, virksomheder og influenter i forhold til at opbygge og kommunikere med deres Snapchat publikum. Den tidligere søgefunktion var ikke synderligt brugervenlig, da de tre områder man kunne søge efter – samtaler, profiler og Stories – var lokaliseret 3 forskellige steder på appen. Så for at kunne søge skulle man lukke andre actions ned.

Med universel søgning kommer der uden tvivl også nye indtjeningsmuligheder. Snapchat kunne sagtens lade annoncørerne betale for sponsorerede placeringer på toppen af søgeresultaterne, eller som forslag i interfacet. Dette gør det nu muligt for snapchat at lukrere på de brands der ønsker at bygge et publikum i Snapchat. Indtil videre har selskabet dog hverken be-eller afkræftet dette potentiale.

Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi.

Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor.

Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification