Digital247
rainmaking-loft-regional-nordic-final
rainmaking-loft-regional-nordic-final

Global Startup Awards: Dansk co-working space blandt vinderne

Kuala Lumpur: Danske Rainmaking Loft vinder i den første udgave af Global Startup Awards’ Grand Finale Event foran et publikum af 3.000 internationale entreprenører og investorer for årets co-working space. Startup of the Year-prisen gik til Malaysia.

Den 9. december 2016 afholdt Global Startup Awards for første gang deres Grand Finale Event, som samler alle de regionale vindere fra Norden, Centraleuropa og Asien under taget i Kuala Lumpur Convention Centre i Malaysia – ved de ikoniske Petronas Towers. Her dystede de regionale vindere mod hinanden om at blive den samlede vinder af Global Startup Awards.

Jurymedlem Marie Wall, der er Start-up director ved Swedish Ministry of Enterprise and Innovation, forklarer lidt om hvorfor Rainmaking vandt:

– Det gør Rainmaking unikt, at så mange fantastiske selskaber – små som store – har valgt dette co-working space som deres faste base. Også den skandinaviske sans for detaljer og kvalitet, kombineret med et omfattende udvalg af relevante workshops og netværksaktiviteter, resulterer i gode rammer og værdifuld støtte for virksomhederne, siger hun.

Vindere af Global Startup Awards Grand Finale 2016

– Startup of the year: GRAB, Malaysia

– Founder of the year: Are Traasdahl, Norway

– Investor of the year: Speedinvest, Austria

– Co-working space of the year: Rainmaking Loft, Denmark

– Best social enterprise: Mira Rehab, Rumania

Awardshowet startede i 2012 i Norden under navnet Nordic Startup Awards. Konceptet går ud på at hylde og anerkende hårdtarbejdende entreprenører. Fire år efter det første event afholdes Global Startup Awards nu for første gang.

Udover Global Startup Awards, afholdes der hvert år også Nordic Startup Awards, Central European Startup Awards, ASEAN Rice Bowl Startup Awards i Sydøstasien og i 2017 vil der for første gang blive afholdt Startup Awards India.

Citater, flere

Citat fra Kim Balle, Founding Partner & CEO, Global Startup Awards

“For mig at se, vinder Rainmaking Loft prisen for årets “best co-working space, da de har formået at etablere et stærkt brand på meget kort tid. Dette skyldes det utroligt dygtige team som står bag, de lækre omgivelser og indretning, alt kombineret med en masse spændende aktiviteter på selve stedet. Derudover så giver den tætte forbindelse til netværket omkring Rainmaking Innovation, som også sidder i samme hus, en rigtig god synergi til de startup virksomheder, der residere hos Rainmaking Loft”.

Citat James Digby, Founding Partner, Global Startup Awards

– Rainmaking Loft er en inspiration for andre co-working spaces, ikke kun for dem i Danmark og Norden, men også hvis man kigger globalt. Rainmaking Loft har formået at skabe et mini fællesskab omkring dets beboere, hvor de gennem aktiviteter og workshops sikre at alle får fuldt udbytte af at være en del af det. Alle de kreative og succesfulde virksomheder som residere hos Rainmaking Loft er et eksempel på hvor vellykket et co-working space Rainmaking Loft er.

Om Rainmaking Loft

Rainmaking Loft er et såkaldt co-working space for startups sat op af Rainmaking. Rainmaking Loft støtter tech-virksomheder med et åbent og inspirerende arbejdsmiljø.

Rainmaking Loft København er bare ét af i alt tre co-working spaces da man også finder hubs i Berlin og London. Man finder Rainmaking ude på Holmen i en gammel bygning fra fra 1888, som tidligere blev anvendt af den Kongelige Danske Marine. Atmosfæren på Rainmaking er afslappet og blandt de gode arbejdsforhold kan man finde gaming zones, morgen yoga og jazz i caféen.

Kilde: http://www.rainmakingloft.dk/about/ | https://rainmaking.io/co-working

Redaktionen

Redaktionen

Digital247 er et medie for alle, der arbejder med og interesserer sig for digitale forretningspotentialer, sociale medier og digital teknologi.

Som læser kan du finde inspiration, konkrete anvisninger og anvendelig viden om de udfordringer og problemstillinger, som mange står overfor.

Indholdet vil være bredt, men vi vil også søge at fokusere på udvalgte temaer, der er aktuelle eller generelle udfordringer i de fleste virksomheder. Det kan f.eks. være marketing sociale medier, digital branding, content marketing og meget andet.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification