Digital247
Instagram

3 Instagram tendenser du skal holde øje med i 2017

 

Instagram er et af de sociale medier der har det største udviklingspotentiale. Her følger 3 tendenser du skal være opmærksom på i 2017.

Business Tools

Instagram tager deres virksomhedskunder og såkaldte Business Profiles særdeles alvorligt. Og selvom Business Tools ikke har været et af ​​Instagrams mest omtalte funktioner eller udgivelser i 2016, kunne det nemt blive den suverænt vigtigste i 2017.

Instagram har længe arbejdet på at forstå virksomhedernes behov i forhold til at markedsføre deres produkter og services via mediet. Tusindvis af virksomheder og annoncører har deltaget i diverse analyser, og efterfølgende er man nået frem til, at det der interesserede virksomhederne mest var:

At kunne skabe differenciering
At kunne tiltrække nye kunder
At kunne få indsigt og analytiske data i forhold til aktiviteterne

Og med udgivelsen af ​​Business Tools er virksomhedernes ønsker blevet hørt. For i Business Tools kan man lave sin egen Business Profile, man kan få de nødvendige indsigter og data og man kan lave annoncer direkte fra et indlæg via appen.

Instagram vil uden tvivl fortsætte med at forbedre sit annonceprodukt sammen Facebook, og vil med stor sikkerhed se de nye business profiler og diverse værktøjer udvikle sig for at gøre det lettere for virksomhederne at drive trafik og indtægter fra deres profiler.

LIVE video

Instagram ønsker at være det sted, hvor brugerne optager og deler verdens øjeblikke. Men ikke alle af disse øjeblikke er perfekt indrammet og filtreret ligesom de feeds der udgives af mange af de 500 millioner månedlige brugere. Instagram Stories har været med til at opfordre og inspirere brugerne til at dele mere off-the-cuff indhold, stærkt inspireret af Snapchat. Men LIVE Video forventes at tage dette aspekt af video-deling til et helt nyt niveau.

I 2016 var Facebook yderst offensiv i forhold til live video, og har for nyligt udtalt, at deres brugere ser live videoer oftere og i længere perioder end ikke-live videoer. Så det er ingen overraskelse, at Instagram nu tester live video, og vi venter blot på en officiel lanceringsdato for denne funktion.

Instagram Stories kommer til at rykke markant

I august 2016 lancerede Instagram en 24-timers snapchat-agtig funktion, til at “udfylde hullerne” i brugernes feeds, som Kevin Systrom forklarede til The Verge:

Hvis Instagram er bygget op omkring højdepunkter, vil vi udfylde pladsen mellem dem og give brugerne mulighed for at dele flere visuelle udtryk i almindelighed. Vi vil i fremtiden opfange alle verdens øjeblikke. Ikke kun de bedste af dem.

Instagram Stories har allerede udviklet sig, og med en af ​​Instagrams nyeste opdateringer, kunne funktionen potentielt set give virksomhederne en ny måde at drive vigtig trafik. Instagram profiler med såkaldte verificerede konti kan nu dele links gennem Instagram Stories ved hjælp af en pæn “Se mere” call to action som indlæser indholdet i en Instagram-baseret browser. Dette er, som nævnt, forbeholdt de verificerede brugere, men det forventes at denne funktion vil blive tilgængelig for alle brugere i løbet af de første måneder af 2017.

Med LIVE video på vej, sammen med Instagram Stories, synes Instagram fast besluttet på at hjælpe sine brugere til “udfylde de huller”, og dermed blive stedet for mennesker verden over, der ønsker at dele ethvert øjeblik, og ikke kun de mest mindeværdige øjeblikke.

Såfremt din virksomhed har brug for assistance i forhold til strategi og eksekvering af kampagner og kommunikation i Instagram, kan jeg kontaktes på kr@digital247.dk til en uforpligtende dialog.

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er en dansk iværksætter med fokus på digitale medier og digital marketing. Han har været bosat i Mexico City, Mexico siden 2010, hvorfra han sammen med lokale teams skaber nye medier og værdiskabende digitale services til virksomheder i Latinamerika, USA og Danmark. Derudover rådgiver han virksomheder om de aktiviteter, der fører til øget eksponering, flere leads, og et generelt større og mere stabilt salg.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification