Digital247
Business Blogging 24/7

Business Blogging øger din digitale synlighed og løfter dit salg

Business blogging er en væsentlig del af en content marketing og Inbound marketing strategi.

Business blogging har til formål at styrke din position overfor beslutningstagerne i den målgruppe hvorfra dine kommende kunder skal findes.

Det handler om at fortælle en historie og skabe en bevidsthed hos beslutningstageren om, at din virksomhed findes og at du kan tilbyde services og produkter, der er værdiskabende og attraktive for målgruppen. Jo større synlighed, jo flere ordrer.

Det får du ud af Business Blogging:

  • Øget synlighed i sociale / digitale kanaler og medier
  • Bedre placering i Google (SEO)
  • Større synlighed i Linkedin
  • Øget Reach og Engagement ift. målgruppen
  • Øget trafik på website
  • Flere sign-ups
  • Flere leads
  • Et større og mere stabilt salg

For at få succes med Business Blogging, skal du løbende skabe og publicere indhold til din målgruppe. Dette kræver en vedvarende indsats og naturligvis evnen til at skabe indhold der er relevant og værdiskabende for læseren.

For mange virksomheder, er det en stor udfordring at finde tiden. Derfor kan du med fordel outsource din Business Blogging til Digital 24/7 og vores team af projektledere, bloggere og influenter.

Kontakt Kristian Rasmussen på kr@digital247.dk eller 36981819 – for en snak om mulighederne og et bud på hvordan vi kan løse dine udfordringer.

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er en dansk iværksætter med fokus på digitale medier og digital marketing. Han har været bosat i Mexico City, Mexico siden 2010, hvorfra han sammen med lokale teams skaber nye medier og værdiskabende digitale services til virksomheder i Latinamerika, USA og Danmark. Derudover rådgiver han virksomheder om de aktiviteter, der fører til øget eksponering, flere leads, og et generelt større og mere stabilt salg.

Add comment

Trending

Advertisement

Menu

Download Form

 

Verification